duminică, 26 ianuarie 2014

A venit iarna!

Toata lumea se plange ca este frig afara.Mama,ce viscoleste afara,mama ce ninge.Oameni buni,a venit iarna,este timpul iernii.
Sa fim seriosi,de la inceputul lunii decembrie,de cate ori a nins afara?De Craciun n-a fost zapada,nici de Revelion.De aproape doua luni de zile,temperatura in Bucuresti a fost a fost intre +5 si +10 grade.
Ma uitam zilele trecute la televizor,plangeau cabanierii si instructorii de schi,ca n-a mai nins la munte deloc.Toate partiile de schi din Muntii Bucegi,erau pusti.Hotelierii la randul lor,erau si ei terminati plangeau pe la televizor,basca a facut si reduceri,doar sa vina lumea cu cascavalul.
Ma uit prin statiile de RATB,pustimea are imbracaminte de fite.O geaca subtire pe ei,fara manusi,fara caciula(trebuie sa se vada ca are freza facuta),o pereche de adidasi in picioare.Ce vreti,bocanci sunt grei.Ma rog,este problema lor.
Asta vara cand erau 35-40 de grade afara,ziceam:numai ploua,numai se racoreste?Omul nu este multumit niciodata.Acum in sfarsit,isi arata dintii o iarna adevarata.Ne vaitam intruna.