joi, 17 aprilie 2014

Gala UNITER

La sfarsitul aceste luni,se va organiza un proiect interesant in cultura romaneasca.Mai exact pe 28 aprilie,Targul-Mures va fi gazda Galei UNITER.Anul trecut s-a organizat in Iasi acest eveniment.
Proiectul este destul de interesant,din punct de vedere cultural.Un proiect care inspira incredere si dezvoltare pentru campania din Romania.
In interiorul Galei UNITER,va fi prezente mai multe reprezentante ale teatrului romanesc.
Aproape toate orasele din Romania,vor face apelul pe 28 aprilie.Targul-Mures nu mi se pare asa de mare pentru un asemenea eveniment.Banuiesc ca sefii din cultura romaneasca,vor sa fie cat mai prezenta aceasta editie si in alte orase ale Romaniei.Am inteles ca prima editie a acestui festival,a fost in Sibiu acest eveniment.Dupa cum bine stiti,Sibiul este capitala europeana.
In Bucuresti sunt mai multe teatre decat in alte orase,si probabil mai trebuie sa traiasca si alte teatre.
Proiectul este unul interesant,dar si dezvoltarea sa,a luat o amploare pozitiva.Daca stai in Brasov,sau prin alte orase apropiate,poti sa te repezi pana in acest oras sa vezi acesta opera de arta.
Gala UNITER,este un lucru pozitiv pentru Romania.Sa poti sa organizezi in fiecare an astfel de evenimente,este un lucru imbucurator pentru acesta tara.Cu cat mai multe proiecte culturale in Romania,cu atat se duce vorba de tara noastra spre alte capitale ale lumii.
In Bucuresti sunt o gramada de evenimente culturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu