joi, 22 mai 2014

Foto Anghel

In data de 26 noiembrie 2011,am facut o pagina pe Facebook,pagina s-a numit Fotografii Interesante!
Dupe o lunga perioada de timp de inactivitate,am deschis aceasta pagina.Pe 26 noiembrie 2013,am schimbat pagina din Fotografii Interesante - Foto Anghel.Ro!
Noi vom merge pe la diferite evenimente culturale,si pe urma vom scrie articolele respective(Bookfest,Gaudeamus),si alte festivaluri care se vor desfasura in Bucuresti.In mod normal,doar sambata si duminica avem timp liber,in cursul saptamani suntem la job.Daca este ceva interesant in cursul saptamanii,poate ne vom invoi de la servici.
O sa mai postam si articole personale,articole pe unde vom plecam in vacanta(mare,munte).In general,vor fi articole de cultura!


Dupa cum bine stiti,suntem si pe Facebook,suntem pe Foto Anghel.Ro!O pagina in care a fost mai mult la numar(sunt sincer cu voi).Si uite asa,cei 132 de fani ai nostri,au stat mereu cu noi.
Sunt 132 de fani ai nostri,care au stat langa noi tot timpul.A fost sau nu activitate,ei au ramas pe pozitii!In spatele unui user de Facebook poate fi oricine,pentru noi n-are prea mare importanta.Poate sa ne cunoasca personal,sau poate sunt prieteni virtuali.Este foarte important pentru noi sa postam 1-2 articole pe saptamana!Voi incerca impreuna cu Florin Anghel,sa multumim pe cati mai multi dintre voi!Evident ca vor aparea si nemultumiti.Pana la urma noi doi,suntem doi zugravi!
Sunt destule evenimente in Bucuresti,nu trebuie sa ne facem prea multe griji!
  • Este si normal faptul ca nimeni nu da like la o pagina pe Facebook,cand este amintita mama noastra.
  • Este si normal faptul ca nimeni nu da like la o pagina pe Facebook cand nu este activitate cu luniile.
  • Numarul de like-uri este perfect corect.Nu suntem suparati pe acest lucru,dimpotriva,ne bucuram ca nu au dat unlike-uri toata lumea.
  • Repet,pretul este corect si cinstit!
  •  Costel Anghel si Florin Anghel,le multumeste celor care au fost fanii nostri,le multumeste celor care sunt in momentul de fata.Iar de viitor,totul depinde doar de noi doi!
Multumim frumos!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu